LoQutus realizes turnover growth of 20% and increases capital.

LoQutus realizes turnover growth of 20% and increases capital.

Read underneath our press release (in dutch)

LoQutus realiseert omzetgroei van 20% en voert kapitaalverhoging door

LoQutus, onderdeel van de Möbius Group, voert een kapitaalverhoging door van 500.000 euro om zijn groei te ondersteunen.

LoQutus begeleidt organisaties bij het digitaliseren van diensten en processen aan de hand van de nieuwste technologieën. Het doel? Processen vereenvoudigen en optimaliseren, en daarbij een optimale gebruikerservaring verzekeren. De pionier in dit segment focust op de organisatie, de gebruiker en de onderlinge interactie tussen gebruiker en organisatie.

Een verhaal van groei

“We leven in een wereld, waar digitale transformatie het ordewoord van de dag is”, stelt CEO Joachim Vanden Brande. “De impact daarvan op bedrijven en organisaties levert LoQutus tal van business-opportuniteiten op. Die vertaalden zich in 2015 in een omzetgroei van 20%.” Ook de toekomst oogt rooskleurig.

Terwijl organisaties meer en meer blijven inzetten op de digitalisering van hun processen, verwacht LoQutus eveneens groei te realiseren dankzij een groot aantal nieuwe innovatieve projecten en opportuniteiten. LoQutus kan bogen op een uitgebreid klantenbestand, na samenwerking met onder meer overheid, grote retailers, diverse middelgrote ondernemingen en mutualiteiten.

Structureel partnership

LoQutus werd in 2002 opgericht door Joachim Vanden Brande en is integraal onderdeel van de Möbius Group. Het bedrijf telt ondertussen meer dan 50 consultants en plant voor dit jaar minstens een 15-tal nieuwe aanwervingen. LoQutus is een pionier in het begeleiden van organisaties die strategisch en organisationeel voor een digitale transformatie staan. LoQutus heeft vergaande expertise binnen o.a. domeinen als integration, smart processes, Intelligent analytics & insights, Case Management en Information Management.

Eind 2015 besliste de Möbius Group om het kapitaal van LoQutus te versterken: een injectie van een half miljoen euro om de organisatiestructuur en de innovatieve projecten te ondersteunen.